Η Φιλοσοφία μας

Shell Sand Bodyservice
Η Iδέα

BODY SERVICE

Μία ολιστική θεραπευτική προσέγγιση που περιέχει εξιδεικευμένες τεχνικές αποθεραπείας και ανασυγκρότησης του σώματος.
leaf element
Η διαδρομή μου

Μαρία Αγγέλου

Συστηματική Κινησιολόγος, Ρεφλεξολόγος, Αποφ. Φυσικής Αγωγής Α.Π.Θ
Maria Aggelou - Μαρία Αγγέλου
Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα.

- Νίκος Καζαντζάκης

Η Μαρία Αγγέλου δραστηριοποιείται στο χώρο των ολιστικών εναλλακτικών θεραπειών τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ και διπλωματούχος Instructor Pilates και Ρεφλεξολογίας.

Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στη Συστηματική Κινησιολογία για την εξισορρόπηση τραυματισμών και δυσλειτουργιών του ανθρώπινου σώματος σε νευρολογικό, μυοσκελετικό και βιοχημικό επίπεδο μέσα από το πρόγραμμα «Isometric Rehabilitation Specialists Program by Scott Forhan (Canada)».

Συνέχισε την εκπαίδευσή της με τα εξειδικευμένα σεμινάρια του Christ Astil Smith με θέμα “Applied Biochemistry”  καθώς και με τις μεθόδους επαναπρογραμματισμού του εγκεφάλου όπως Hemi-Sync, IRT, TBI, NEURO CLEARING TECHNIQS, EFT-TFT.

Η Συστηματική Κινησιολογία με βασικό της εργαλείο τα μυϊκά τεστ  είναι αυτή που την κέρδισε περισσότερο καθώς επιτρέπει στο σώμα να μιλάει για τις ανάγκες του και τις δυνατότητές του με κυριολεκτικά χειροπιαστό τρόπο. Μέσα από τα μυϊκά τεστ εφαρμόζει τεχνικές και μεθόδους στοχεύοντας στην εξατομίκευση της θεραπείας.

Η αγάπη της για διερεύνηση της πολυπλευρικότητας του σώματος είναι η κινητήρια δύναμη να εξελίσσεται και να εκπαιδεύεται συνεχώς.

Στείλτε μας μήνυμα