Μετά τον Tοκετό

Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ένας μεγάλος σταθμός στην ζωή μιας γυναίκας. Αυτό που παρατηρείται όμως είναι ότι δίνεται μεγάλη σημασία στην περίοδο πριν τον τοκετό και λιγότερο στο μετά. Η μητέρα μετά τον τοκετό (φυσιολογικό ή με καισαρική) θα πρέπει να επανέλθει γρήγορα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας μικρής ύπαρξης. Το σώμα θα αλλάξει και δεν θα είναι σε ισορροπία, οι μύες θα είναι σε στρες, η λεκάνη και η σπονδυλική στήλη δεν θα είναι ευθυγραμμισμένες, θα αλλάξει το κέντρο βάρους, θα αρχίσουν οι πόνοι στον αυχένα από τον θηλασμό και στην μέση από κακή στάση σώματος και πολλά αλλά. Όλα αυτά θα ήταν καλό να τα επαναφέρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για την τωρινή αλλά και την μελλοντική υγεία της μητέρας.

Μέσα από ειδικούς χειρισμούς ευθυγράμμισης της λεκάνης και της σπονδυλικής στήλης σε συνδυασμό με τις μυονευρολογικές ισομετρικές ασκήσεις πετυχαίνουμε την εξισορρόπηση του μυοσκελετικού συστήματος. Εξίσου σημαντική είναι η ψυχική υγεία της μητέρας για την όποια
χρησιμοποιούμε τεχνικές αποφόρτισης συναισθηματικού στρες.

Στο Body Service ακολουθούμε μία ολιστική προσέγγιση για την μητέρα που θα την υποστηρίζει στην περίοδο μετά τον τοκετό.

Μυοσκελετική Εξισορρόπηση

Μυοσκελετική Εξισορρόπηση

Διατροφική Εξισορρόπηση

Διατροφική Εξισορρόπηση

Συναισθηματική Αποφόρτιση

Συναισθηματική Αποφόρτιση

Αθλητισμός & Τραυματισμοί

Αθλητισμός & Τραυματισμοί

Παθήσεις Πελμάτων

Παθήσεις Πελμάτων

Στείλτε μας μήνυμα