Συχνές Ερωτήσεις

Eρωτήσεις & Aπαντήσεις

Συνεδρίες – Μέθοδοι

Σε όσους θα ήθελαν να εξισορροπήσουν τον οργανισμό τους για μια καλύτερη υγεία, άνθρωποι με έντονη καθημερινότητα, αθλητές (επαγγελματίες ή ερασιτέχνες), παιδιά και ΑΜΕΑ.

Μια ολιστική θεραπεία αφορά την εξισορρόπηση όλου του οργανισμού, και μέσα από καθετί που βελτιώνουμε βελτιώνεται και το σύνολο της υγείας μας. Οι λόγοι είναι πολλοί, όπως για παράδειγμα μία μυοσκελετική ανισορροπία, ένας πόνος, ένας τραυματισμός ή θλάση, μία μετεγχειρητική αποθεραπεία. Επίσης μπορεί να υπάρχει μια δυσλειτουργία - ανισορροπία στα ζωτικά μας όργανα όπως δυσκοιλιότητα, ευερέθιστο έντερο, άλγος στο στομάχι, εμφάνιση αλλεργιών, δυσκολίες αναπνοής, άσθμα, δυσμηνόρροια-πόνους κατά την περίοδο ή πονοκεφάλους. Ακόμα και για συναισθηματική αποφόρτιση ή βελτίωση του stress και του άγχους (που είναι και ένας σημαντικός παράγοντας αϋπνίας). Τέλος η πρόληψη είναι ένας εξίσου σημαντικός λόγος για να επιλέξουμε μία ολιστική θεραπεία.
Ως αρχή προτείνουμε δύο συνεδρίες για να μπορέσουμε να βρούμε την κατάλληλη θεραπευτική προσέγγιση και να θέσουμε τις σωστές βάσεις. Η συνέχεια εξαρτάται από το πως ο οργανισμός του καθενός θα ανταποκριθεί στην θεραπευτική προσέγγιση που θα ακολουθηθεί και την θέληση του θεραπευόμενου να βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητάς του.
Η διάρκεια της πρώτης συνεδρίας είναι περίπου 90’. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας παίρνουμε το αναλυτικό ιστορικό υγείας του θεραπευόμενου, ενώ ζητείται η προσκόμιση διαγνωστικών εξετάσεων - εφόσον υπάρχουν - για την καλύτερη κατανόηση των αναγκών του. Στην συνέχεια προχωράμε με το πρώτο μέρος της θεραπευτικής προσέγγισης.
Σύμφωνα με το τρίγωνο ΔΟΜΗ - ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ – ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, που είναι η βάση για την υγεία μας, είναι καλό να ενισχύουμε τον οργανισμό πιο ειδικά και εξατομικευμένα, διότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας δεν αφήνει να λάβουμε μέσα από την καθημερινή διατροφή μας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που ίσως να χρειαζόμαστε.
Οι θεραπευτικές μέθοδοι που ακολουθούμε βοηθούν το σώμα να μαλακώσουν οι πόνοι και ενισχύουν την αυτοθεραπευτική ικανότητα του οργανισμού. Άλλωστε ο πόνος δεν είναι κάτι που εκφράζει το Body Service.
Η κινησιολογία είναι η επιστημονική μελέτη της ανθρώπινης κίνησης. Η Συστηματική Κινησιολογία είναι ένα σύστημα διάγνωσης και θεραπείας χρησιμοποιώντας νευρολογικά μυικά τεστ.

Απολύμανση – Καθαριότητα

Συμφώνα με τις οδηγίες του κράτους και τα επιδημιολογικά δεδομένα, η χρήση της μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και από τον θεράποντα αλλά και τον θεραπευόμενο. Η μάσκα θα πρέπει να είναι ο τύπος της χειρουργικής και όχι υφασμάτινη.
Όλα τα απολυμαντικά και ιοκτόνα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από τον EOΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων), χαρακτηρίζονται ως αποτελεσματικά έναντι του ιού SARS-Co2 και συμφωνούν ή υπερβαίνουν τις οδηγίες απολύμανσης του CDC, ενώ είναι ασφαλή για τα άτομα που τα χρησιμοποιούν. Εκτός από το ενισχυμένο πρωτόκολλο υγιεινής του χώρου θεραπείας, χρησιμοποιείται ανέπαφη απολύμανση με ατμό που εισχωρεί σε περισσότερες επιφάνειες τρεις φορές πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από την απλή απολύμανση με πανιά.
Στο Body Service ο καθαρισμός και η απολύμανση γίνονται άμεσα μετά από κάθε συνέδρια. Επίσης υπάρχει πάντα χρόνος μεταξύ των συνεδρίων για τον εξαερισμό του χώρου. Έχουμε εγκαταστήσει συσκευές απολύμανσης χεριών σε διάφορα σημεία του χώρου. Κάθε θεραπευόμενος είναι υποχρεωμένος να απολυμαίνει τα χέρια του καθώς εισέρχεται στον χώρο. Το διάλυμα απολυμαντικού χεριών σκοτώνει έως και το 99,9% των μικροβίων περιλαμβάνοντας 70% αιθυλική αλκοόλη.

Πολιτική Ακύρωσης

Φυσικά και μπορείτε. Σε περίπτωση ακύρωσης πρέπει να γνωρίζετε τα εξής. Μπορείτε να ακυρώσετε για οποιονδήποτε λόγο χωρίς χρέωση έως και 24ώρες πριν από την προγραμματισμένη συνέδρια. Αν δεν κάνετε ακύρωση εκ των προτέρων θεωρείται no-show και χρεώνεται ως γινόμενη. Αν ακυρώσετε την ίδια μέρα της συνεδρίας θεωρείται καθυστερημένη ακύρωση και χρεώνεται αντίστοιχα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ακύρωση σας τηλεφωνικώς.
Οι μέθοδοι πληρωμής είναι: Μετρητά, POS με κάρτα Visa / Master, τραπεζική κατάθεση.

Στείλτε μας μήνυμα