Σβήσε τη μνήμη του πόνου με δύο δραστικές τεχνικές 25 – 26 Μαϊου 2024

Ένα Σαββατοκύριακο σωματικής και ψυχικής επανεκκίνησης!

Το σεμινάριο Επανεκκίνησης στη Νοόσφαιρα. Ποιον αφορά? Όλους!!

Γνωρίζετε ότι κάθε φορά που επανέρχονται μπροστά σας ένα αντικείμενο, ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που έχουν κάποτε στιγματίσει αρνητικά τη ζωή σας, διακόπτεται η ‘’ηλεκτροδότησή’’ σας στο τώρα;

Οι εμπειρίες που καταγράφονται μέσα μας ως τραυματικές μνήμες, συνειδητά ή και ασυνείδητα, από τη μέρα γέννησής μας μέχρι και σήμερα, επηρεάζουν την ψυχική μας υγεία. Όμως επηρεάζουν και το νευρικό μας σύστημα αθροιστικά σε επίπεδο που δε μπορούμε να αντιληφθούμε.

Ένα χτύπημα στο γόνατο όταν ήσασταν 5 χρόνων ή μια απώλεια ή και ένα αθώο bulling έχει επηρεάσει την σωματική σας υγεία χωρίς να το έχετε καταλάβει.

Σ’ αυτό το σεμινάριο, μέσω της Eφαρμοσμένης Kινησιολογίας  με την τεχνική της ανάκλησης συναισθηματικού στρες και με τεχνικές  της Εικαστικής Ψυχοθεραπείας και των Εκφραστικών τεχνών, θα «σβήσουμε την μνήμη » που σας βραχυκυλώνει σε νευρολογικό επίπεδο. Πάρτε τα εργαλεία που θα σας συνοδέψουν στην καθημερινότητά σας και κάντε μια ολική επανεκκίνηση!

Μαρία Αγγέλου

Συστηματική Κινησιολόγος, Ρεφλεξολόγος

Η Μαρία Αγγέλου δραστηριοποιείται στο χώρο των ολιστικών εναλλακτικών θεραπειών τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ και διπλωματούχος Instructor Pilates και Ρεφλεξολογίας.

Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στη Συστηματική Κινησιολογία για την εξισορρόπηση τραυματισμών και δυσλειτουργιών του ανθρώπινου σώματος σε νευρολογικό, μυοσκελετικό και βιοχημικό επίπεδο μέσα από το πρόγραμμα «Isometric Rehabilitation Specialists Program by Scott Forhan (Canada)». Συνέχισε την εκπαίδευσή της με τα εξειδικευμένα σεμινάρια του Christ Astil Smith με θέμα “Applied Biochemistry”  καθώς και με τις μεθόδους επαναπρογραμματισμού του εγκεφάλου όπως Hemi-Sync, IRT, TBI, NEURO CLEARING TECHNIQS, EFT-TFT.

Οι σπουδές και η εμπειρία της συνθέτουν μια ολιστική θεραπευτική προσέγγιση που περιέχει εξιδεικευμένες τεχνικές αποθεραπείας και ανασυγκρότησης του σώματος με κυριολεκτικά, χειροπιαστά αποτελέσματα.

Φωτεινή Λουκαρέα

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια.

Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Εικαστική Ψυχοθεραπεία και στις Εκφραστικές Θεραπείες μέσω τέχνης μετά τις σπουδές της στη Συνθετική Συμβουλετική.
Παρακολούθησε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια στο Κέντρο Βιοϊατρικής Ηθικής και Δεοντολογίας για την Ανακουφιστική Φροντίδα καθώς και αντίστοιχα σεμινάρια για την Ανακουφιστική Φροντίδα Παιδιών και Εφήβων.
Εξειδικεύεται στο Οικογενειακό Γενεόγραμμα και ασχολείται με τη διαχείριση πένθους.
Στα πλαίσια της κλινικής της εμπειρίας έχει κάνει ομάδες και ατομικές συνεδρίες σε ογκολογικά νοσοκομεία και ογκολογικά τμήματα νοσοκομείων, ενηλίκων-εφήβων καθώς και παίδων, σε κέντρα ψυχικής υγείας, στο σύλλογο σκλήρυνσης κατά πλάκας, ομάδες στο ειδικό πρόγραμμα για ασθενείς με Οριακή Διαταραχή Προσωπικότητας του Νοσοκομείου Ημέρας του Αιγινητείου Νοσοκομείου και στο τμήμα Ψυχοθεραπειών του Αιγινητείου Νοσοκομείου.
Ασχολείται με ομάδες αποφόρτισης και ενδυνάμωσης επαγγελματιών υγείας και κάνει ομιλίες σε συνέδρια και ημερίδες για την Εικαστική Ψυχοθεραπεία.

♥ Είπαν για το σεμινάριο:

Οι εντυπώσεις μου από αυτό το σεμινάριο ήταν άριστες και πολύ ανώτερες από τις προσδοκίες μου. Το καινοτόμο χαρακτηριστικό ότι φεύγεις θεραπευμένος με μετρήσιμα αποτελέσματα και γνωρίζεις τα εργαλεία στα οποία μπορείς να ανατρέξεις όταν τα ξαναχρειαστείς. Θεωρώ τη συμμετοχή μου σε αυτό το σεμινάριο ως μια από τις πιο ωραίες, απελευθερωτικές και χρήσιμες εμπειρίες που μπορεί να βιώσει κάποιος που υποφέρει από τραύματα Δεν χρειάζεται να αλλάξει τίποτα, απλά να το μάθει περισσότερος κόσμος για να ωφεληθεί. Επικοινωνήστε το ! Σας ευχαριστούμε !!

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Σαν όλα τα άτομα να γνωριζόντουσαν πολύ καιρό. Ένα αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας μας αγκάλιασε. Ενδιαφέρουσα βιωματική εμπειρία. Ευχάριστο ξαλάφρωμα. Ανακουφιστική απελευθέρωση από σκέψεις κρίσης και επίκρισης. Μετρήσιμα σωματικά θετικά αποτελέσματα. Εξαιρετική εμπειρία. Σας ευχαριστούμε πολύ για το νοιάξιμο και την αγκαλιά.

Σε αυτό το σεμινάριο είναι εντυπωσιακό πως όλα αυτά που βιώνεις έχουν ένα ορατό αποτέλεσμα πάνω σου. Η δύναμη της ομάδας σε συνδυασμό με την έκφραση του καθενός μας και την τεχνική RES, βοήθησε ενεργειακά τον καθένα μας στο δικό του πρόβλημα. Θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να νιώσει απαλλαγμένος από πόνους σωματικούς και ψυχικούς. Σας ευχαριστούμε για όλα !

Οι εισηγήτριες άψογες, έμπειρες, δίνουν λύσεις, βλέπουν πάνω από το πρόβλημα, είναι σεβαστικές-σέβονται τα μέλη της ομάδας, τα ενθαρρύνουν με ενθουσιασμό. Πλούσια-άφθονα υλικά. Οι εγκαταστάσεις τέλειες!

Ενημερωθείτε για το επόμενο

Επικοινωνία

Στείλτε μας μήνυμα & κρατήστε τη θέση σας